İnci Koyuncu – “Köşe Başları” Portfolyosu

İnci KOYUNCU
1967 Hamburg doğumluyum. Uludağ Üniversitesi İİBF Ekonometri Bölümü mezunuyum ve Mali Müşavirim. Bursa’da yaşıyorum. 2015 yılından beri fotoğraf ile ilgileniyorum. Bursa Görsel Kültür Derneği Üyesiyim ve 7 yıldır yönetiminde yer alıyorum.

2016-2020 yılları arasında Bursa Fotofest’de 
Bireysel olarak ; 
‘’Çiçek Mezatı’’,    ‘’Hacı Uğurlama & Karşılama’’  , ‘’Zıtlıktan Birliğe:Denge , 
Grup olarak ; 
‘’Sokaklar’’, ‘’Hıdrellez’’,‘’Köy Hayırları’’ , “Sessiz Uzaklar, Dilsiz Yakınlar”, ”Ustası Ruha Ruh Denize Dokunur”, Ölümün Giremediği Yer : Asklepion projelerini gerçekleştirdik. 

2019 yılında Görsel Kültür Derneğinin Bursa ve İzmir’de gerçekleştirdiği  ‘’Köklerim Var Benim Geçmişten Miras / Görsel Kültürüm’’ sergisinde ve bunlar dışında meslek odaları ve sosyal sorumluluk projelerine destek veren derneklerin açmış olduğu karma sergilerde fotoğraflarım yer aldı. 

İnci Koyuncu – “Köşe Başları” Portfolyosu

Yaşadığımız çevrede her gün farkında olmadan defalarca önlerinden geçip gittiğimiz köşe başları…

Belki bir yol ayrımıdır bizim için, ya da bir kavuşma noktası…

Bazen ekmeğimizi alır geçeriz, bazen ilacımızı… oturur bir çay içer ya da yemeğimizi yeriz. Köşede ki mavi evin yanından gir, sola dön gibi yol tarifi yaparız. Tarihtir, gelecektir…

Kısaca, sadece bakmayıp , görmemiz ve farkına varmamız gerekir hayatımızın içinde önemli bir yer tutan bu köşe başlarını…

Fotoğrafların orijinalini görmek için üzerine tıklayın

Tüm portfolyoları görmek için buraya tıklayın...

Youtube kanalımıza abone olmak ve videoları izlemek için tıklayın…