Hatice Karakan – Portfolyo

Hatice KARAKAN
Rize’de doğdu. Ortaköy Eğitim Ensitüsü Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Marmara Üniversitesi Kamu İşletmeciliği Bölümü’nden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadı Ensitüsüne gitti. 

2010 yılında BASAD’da fotoğrafa başladı. İstanbul’da çeşitli karma sergilere katıldı. Yurt içi ve yurdışı fotoğraf yarışmalarından ödül ve sergilemeler aldı… 

ANADOLU Üniversitesi Fotağrafçılık ve Kameramanlık bölümünden mezun oldu. EFOD Fotoğraf Derneği’nden sonra çalışmalarına İFSAK’ta devam etmektedir. Sokak fotoğrafçilığı alanında birçok çalışması vardır.

Hatice KARAKAN – Renklerin Dili Portfolyosu

HOLİ popüler bir antik bahar festivalidir. Festival iyiliğin kötülüğe karşı zaferi, sevgiyi ve bağışlayıcılığı temsil eder. Festivalin amacı baharın gelişini kutlamaktır. Festivalin diğer adı RENKLERİN FESTİVALİ’dir. Hint halkı rengarenk boyaları önce yüzlerine sonra birbirlerinin vücutlarına atarlar… Bu boyalar baharın gelişiyle başlayan çok renkliliği ve yeniden doğuşu simgeler. Dünya üzerinde 50’den fazla ülkede kutlanır. Ülkemizde de çeşitli illerde kutlanmaktadır. Bu fotoğraflar İstanbul’da Yenikapı, Caddebostan, Maltepe’de çekilmiştir.

Fotoğrafların orijinalini görmek için üzerine tıklayın

Tüm portfolyoları görmek için buraya tıklayın...

Youtube kanalımıza abone olmak ve videoları izlemek için tıklayın…