Yusuf Ziya Özcan – Portfolyo

Yusuf Ziya Özcan
Merhaba, ben Yusuf Ziya Özcan 1962 yılında Heybeliada’da doğdum. İlk, orta ve Lise aynı yerde Heybeliada’da tamamladım. Çeşitli firmalarda satış elemanlığı ile başlayıp satış yönetmenliğine süren iş hayatım oldu.

Emekli olmadan önce üniversite yıllarındaki merakım depreşti ve tekrar fotoğraf ile ilgilenmeye başladım. Bazı kurslara gittikten sonra daha aktif olabilmek için 2017 yılında ANAFOD – Anadolu Yakası Fotoğraf Sanatı Derneğine üye oldum.
Eğitimi pekiştirmek için 2018 yılında AÖF Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Bölümünü bitirdim. Daha çok manzara, sokak ve seyahat fotoğrafları çekmeyi seviyorum.

Yusuf Ziya Özcan – Heybeliada Su Sporları Kız Basketbol Takımı ile etkinlik…

Heybeliada İstanbul’a çok yakın ama bir o kadarda uzak yerleşim birimidir. Heybeliada’lı Ahmet Reis ve Ali Apak ile birlikte adanın minik kızlarının spor disiplini almaları ve topluma duyarlı olarak yetişmeleri için katkı sunmak adına basketbol takımı kurarak amatör bir ruhla yola çıktılar.

Yaklaşık sekiz yıllık serüvenleri artık H.S.S.K. Heybeliada
Su Sporları Kulübü bünyesinde devam ediyor. Yaz aylarında çocukların çevre bilinçlerinin pekişmesi için yapılan bir etkinliklerinde beraberce ada çamlarının çöplerini birlikte topladık. Ben fotoğrafladım, sizlerle paylaşarak bu güzel yürekli insanların tanınmasına katkı sunmak istedim.

Fotoğrafların orijinalini görmek için üzerine tıklayın

Tüm portfolyoları görmek için buraya tıklayın...

Youtube kanalımıza abone olmak ve videoları izlemek için tıklayın…